Vacatures

"Ieder mens verandert in de loop van zijn of haar leven. Als gevolg van nieuwe omstandigheden en je persoonlijke groei veranderen je ambities en vaardigheden. Verschuivingen in waarden en normen, opvattingen en interesses kom je tegen in zowel je privé leven als in je werk. Je bent als persoon altijd in beweging of je daar nu bewust voor kiest of niet."

Schrijfervaring opdoen?
Wij krijgen dagelijks reacties van mensen die graag bij ons willen werken, maar helaas hebben wij op dit moment geen plaats voor vaste redactiemedewerkers of freelancers. Echter enthousiaste, creatieve mensen die graag schrijfervaring willen opdoen op vrijwillige basis - bijvoorbeeld voor hun opleiding - zijn natuurlijk altijd welkom. Je mag voor tooStylish.com onder andere artikelen schrijven over fashion, lifestyle, beauty, gezondheid, liefde & relaties, entertainment en reizen.

Het enige wat je er voor nodig hebt is creativiteit, een goede kennis van de Nederlandse taal en een internetverbinding. Indien mogelijk zal vergoeding in natura plaatsvinden in de vorm van bezoeken aan fashionshows, filmvoorstellingen, party's, events en goodies.

Interesse?
Stuur je motivatie, met daarin de onderwerpen waarin jij geïnteresserd bent, je c.v. en twee proefartikelen (onderwerp mag je zelf bepalen) naar vacature@toostylish.com.

Contactpersoon: Nathalie van Vianen, tel: 020 - 698 17 62

 

Tags: vacature, vacatures

Add to Favorites Add to Google Add to Ekudos Post to MySpace del.icio.us Add to Reddit
Add to MSN Reporter Add to NUjij Add to symbaloo Add to Stumbleupon Add to Yahoo Add to Furl

WNF
Er zijn nog geen reacties op dit artikel.....Wil jij reageren op dit artikel?
Reageer op dit artikel