Wanneer vindt hij je leuk?

Daar zit 'ie dan, de man van je dromen. Je kunt je ogen niet van hem afhouden en zit hem letterlijk aan te staren. Hij kijkt om en kijkt voor een seconde lang recht in jouw ogen, was het soms een teken dat hij jou ook ziet zitten?

Het is niet makkelijk om erachter te komen of iemand je leuk vindt. Je kunt het natuurlijk gewoon vragen, maar dat is best eng. Stel je eens voor dat hij niks in je ziet en je jezelf compleet voor gek zet. Een makkelijke manier om erachter te komen, zonder jezelf voor schut te zetten, is door hem te observeren. Aan zijn houding kun je namelijk merken of hij je leuk vindt of niet.

- Is zijn lichaam voorover gebogen naar jou toe, dan wil het zeggen dat hij wel degelijk geïnteresseerd is in je. Het kan subtiel zijn, een beetje voorover geleund, of extreem dat hij zowat in je gezicht zit te praten. Hij laat eigenlijk merken dat hij dichter bij je wilt zijn.

- Ze zeggen wel eens at ogen de spiegels van de ziel zijn. Als hij interesse in je heeft, zal hij dat dan ook laten merken door je aandachtig aan te kijken. Als je hem ook ziet zitten kun je deze blik beantwoorden door hem ook aan te kijken en een kleine glimlach te geven. Dan weet hij zeker dat het goed zit bij jou.

- Als hij je leuk vindt dan wil hij je graag aanraken. Hij zal dan ook iedere gelegenheid met beide handen aangrijpen om je eventjes aan te kunnen raken. Het is zijn manier om je te laten weten dat hij geïnteresseerd is in je.

- Ontmoet je hem toevallig in je favoriete club, dan is dat misschien helemaal geen toeval. Hij kan daar speciaal voor jou naartoe gekomen zijn omdat je dat wel eens hebt gezegd tegen hem. Misschien laat hij niet weten dat hij daar speciaal voor jou is want niemand wil natuurlijk als stalker overkomen.

- Als hij zijn aandacht richt op jou en je veel dingen vraagt, dan is dat een goed teken. Hij is nieuwsgierig naar jouw leven en wil meer over je te weten komen.

- Kun je hem overhalen om eens lekker een middagje te shoppen in plaats van naar die voetbalwedstrijd te kijken dan heeft hij veel voor je over en wil hij graag bij je zijn.

- Als die jongen/man je leuk vindt dan kan hij best zenuwachtig worden in jouw bijzijn. En zoals iedereen wel eens heeft meegemaakt: als je zenuwachtig bent kun je aardig vreemde dingen zeggen of doen. Zie je dat hij zich een beetje onnozel gedraagt, dan kan dit een goed teken zijn dat hij je leuk vindt.

 

Tags: lichaamstaal, observeren, houding, aanraken, aandacht, zenuwachtig

Add to Favorites Add to Google Add to Ekudos Post to MySpace del.icio.us Add to Reddit
Add to MSN Reporter Add to NUjij Add to symbaloo Add to Stumbleupon Add to Yahoo Add to Furl

WNF
Er zijn nog geen reacties op dit artikel.....Wil jij reageren op dit artikel?
Reageer op dit artikel