Vrienden altijd dichtbij met nieuwe HTC Wildfire

HTC introduceert de ultieme mobiele telefoon voor social networking: de HTC Wildfire, gebaseerd op het Android-platform. Het toestel helpt je altijd dichtbij degenen te blijven die het meest belangrijk zijn voor jou. De speciale HTC Friendstream-applicatie verzamelt alle content van sociale netwerken als Facebook, Twitter en Flickr in een centraal overzicht. Zo kun je in een oogopslag alle updates, reacties en foto's van je vrienden bekijken waar je ook bent. Ook is het delen van foto's, updates en apps met de HTC Wildfire eenvoudiger dan ooit.

De HTC Sense-interface stelt personen centraal door mobiele telefoons op een eenvoudiger en meer natuurlijke manier te laten werken. Zo bevat ieder contact dat is bekeken in het adresboek van de HTC Wildfire, direct een overzicht van alle communicatie die met de betreffende persoon heeft plaatsgevonden. Je kunt zien wanneer je voor het laatst met die persoon hebt gesproken, sms'jes en e-mails bekijken die zijn ontvangen en verstuurd en updates uit sociale netwerken checken. Als je wordt gebeld door een vriend of vriendin, laat de 'HTC Caller ID' direct zijn of haar Facebook profielfoto en de laatste statusupdate zien. Daarnaast krijg je een reminder als deze persoon bijna jarig is.

De Android Market bevat al 50.000 applicaties. Maar hoe weet je welke de leukste zijn voor jou? Dankzij de nieuwe functionaliteit voor het delen van apps in HTC Sense, kun je met je vrienden elkaar suggesties doen voor nieuwe apps. Deze kunnen eenvoudig worden voorgesteld via e-mail, sms of sociale netwerken. Je vrienden ontvangen een link naar deze app in de Android Market en kunnen deze door deze simpelweg aan te klikken, downloaden naar hun telefoon.

Met het 3,2 inch warmtegevoelige touchscreen is het makkelijk foto's te bekijken en te delen op Flickr en te surfen op het internet en met de vijf megapixel camera met auto focus en LED-flits kun je alle speciale momenten vastleggen. Tenslotte heb je jouw favoriete muziek altijd bij je met de 3.5 mm audio jack en slot voor een micro SD-kaart.

De HTC Wildfire is medio juli in Europa verkrijgbaar in de kleuren Metal Mocha en Pure White. De consumentenadviesprijs bedraagt € 259, exclusief abonnement. HTC liet voor deze introductie voor het eerst het publiek de naam van een toestel kiezen, via Facebook koos 45 procent voor HTC Wildfire.

Check voor meer info www.htc.com.

 

Tags: HTC Wildfire, mobiele telefoon, Android, Facebook, Twitter, Flickr

Add to Favorites Add to Google Add to Ekudos Post to MySpace del.icio.us Add to Reddit
Add to MSN Reporter Add to NUjij Add to symbaloo Add to Stumbleupon Add to Yahoo Add to Furl

WNF
Er zijn nog geen reacties op dit artikel.....Wil jij reageren op dit artikel?
Reageer op dit artikel