Crazy Shopping the Musical: Better than sex!

Meer dan ooit is shoppen voor vrouwen (en mannen) een paar uur de escape uit de dagelijkse problemen. Het is meer dan alleen inkopen doen. Het is entertainment. Crazy Shopping the Musical wordt de feelgood show van 2010. Deze grappige mengeling van Sex & the City, Desperate Housewives en de film Confessions of a Shopaholic, zal in Carré haar wereldpremière beleven! Het wordt een grootschalige productie met een zéér talentvolle cast met o.m. Antje Monteiro, sopraan Miranda van Kralingen, Casey Francisco, Carolina Mout en Tony Neef. De productie is een achtbaan van opzwepende gospelmuziek in combinatie met bekende hits. Vormgeving en kostuums worden verzorgd door Jan Aarntzen en voor de choreografie tekende Stanley Burleson. Goed voor 4 Musical Awards.

CRAZY SHOPPING is meer dan een musical, het is een totale shopping ervaring! Meteen als je het theater binnenloopt, waan je je al in een warenhuis met winkelgeluiden, etalagepoppen, grappige verkoopsters en kittig geklede parfum-meisjes die als 'spray- mutsen' het publiek in verleiding brengen. Als het doek opengaat voor deze pittige, vrolijke en spannende musical, beleef je in talrijke scènes de grappige, extreme en soms extravagante kanten van het shoppen. Je leeft mee met de lust, het lijden en de persoonlijke obsessies van de shopverslaafde vrouwen die proberen af te kicken in de Stop Ons Shoppen kerk, die in New York ook echt bestaat en in deze show op komische wijze door Toni Neef als Dominee Bob wordt vertolkt.

CRAZY SHOPPING brengt verrukkelijke ontspanning. Het is de feelgood show van het jaar. Een unieke show voor alle vrouwen en vriendinnenclubs, maar ook voor de mannen die daarbij het Sex and the City element zeker zullen waarderen.

VOOR IEDEREEN EEN GRATIS GOODIEBAG TER WAARDE VAN € 59
Dit is nog nooit gebeurd in het theater! Elke bezoeker van CRAZY SHOPPING THE MUSICAL krijgt na afloop een gratis goodie bag ter waarde van € 59 cadeau, ongeacht welke rang je zit. Dit betekent dat je de waarde van je kaartje in (de meeste gevallen veel, veel meer) altijd terug krijgt in verrassingen en goederen!

Bestel nu je kaartjes via Carré.

 

Tags: Crazy Shopping, musical, Antje Monteiro, Miranda van Kralingen, Casey Francisco, Carolina Mout, Tony Neef, Stanley Burleson, Sex & the City, Desperate Housewives, Confessions of a Shopaholic

Add to Favorites Add to Google Add to Ekudos Post to MySpace del.icio.us Add to Reddit
Add to MSN Reporter Add to NUjij Add to symbaloo Add to Stumbleupon Add to Yahoo Add to Furl

WNF
Er zijn nog geen reacties op dit artikel.....Wil jij reageren op dit artikel?
Reageer op dit artikel