Liefderelatie

Spinning is keihard sporten

Spinning is keihard sporten De een ervaart het als een middeleeuws martelwerktuig in een nieuw jasje, de ander als nieuwste verslaving. Hoe je het ook beleeft: spinning is hot, heftig én heel erg gezond.
lees verder...

 

Te moe om te sporten?

Te moe om te sporten?

Je hebt een lange, vermoeiende dag op je werk achter de rug en je verheugt je erop naar huis te gaan en op de bank te ploffen om naar Grey's Anatomy te kijken. Eigenlijk had je jezelf beloofd om een uurtje te gaan sporten, maar je bent te moe om er zelfs maar aan te denken. Klinkt dit bekend? lees verder...

Word slank, soepel en strak bij SportCity!

Naast afvallen en soepel bewegen is je doel misschien ook wel strakker worden. Hoe krijg je dat voor elkaar? Door je training af te wisselen. SportCity helpt je daarbij. Kom gratis proberen!*   lees verder...
De beste sporten om af te vallen

De beste sporten om af te vallen

De wereld bestaat uit steeds meer mensen die af willen vallen. De moderne levensstijl zorgt er voor dat we weinig tijd hebben om te sporten en als dat wel eens het geval is, dan ploffen we liever op de bank neer na een dag hard werken. lees verder...

Striding is het nieuwe spinning

Move over spinners, want hier komen de striders! Jarenlang hebben we ons laten vertellen dat we vooral moesten gaan spinnen om fit te worden. En je wordt er ook wel fit van, maar zeg eens eerlijk, vind je het echt zo leuk op die fiets?
lees verder...

Striding is het nieuwe spinning

Doe de beenlift

Wil je een strak buikje, gestroomlijnde heupen, strakke benen en je rug versterken? Dat kan allemaal zonder sit-up's te doen, echt waar! lees verder...
Tips voor <i>newbie</i> snowboarders

Tips voor newbie snowboarders

Steeds meer vrouwen ontdekken het snowboarden. Veel first time wintersporters beginnen gelijk op een snowboard, maar ook steeds meer vrouwen maken de overstap van ski's naar een board.
lees verder...

Strakke billen zonder sportschool

Strakke billen zonder sportschool

De billen lijken een obsessie te worden voor alle vrouwen. Hoe vaak sta jij wel niet voor de spiegel met je handen in je haar, vragend aan je vriend: "Schat, heb ik dikke billen?"
lees verder...

Fit blijven als je veel reist

Fit blijven als je veel reist

Wanneer je veel moet reizen voor je werk, dan is het lastig om met een bepaalde regelmaat te sporten. Je bent immers op een andere plek aan het werk en als je weer uit het vliegtuig stapt en thuiskomt, heb je vaak geen puf meer.
lees verder...

Sexy kuiten in 5 minuten

Sexy kuiten in 5 minuten

Zou je graag mooier gevormde kuiten willen hebben zonder al teveel tijd eraan te besteden en zonder het gebruik van dure hulpmiddelen? Deze drie oefeningen voor mooiere kuiten kosten je maar 5 minuten per dag en doe je gewoon thuis!
lees verder...

Mannnen
Do the Zumba!
Do the Zumba!

Tegenwoordig worden steeds meer fitnessprogramma's gecombineerd met dans. De nieuwste rage die nu uit Amerika is komen overwaaien is Zumba. Als je niet zo dol bent op fitness, maar wel van dansen houdt, dan is dit misschien iets voor jou.
lees verder...

Sporten in een kubus

Sporten in een kubus

Squashen is een sport die door iedereen, op iedere leeftijd, kan worden beoefend. Simpel te leren en ook leuk voor beginners.
lees verder...

Pilates: voor lichaam en geest

Pilates: voor lichaam en geest

Enthousiastelingen zweren met deze oefenmethode waarin 500 duidelijk omlijnde, gecontroleerde bewegingen een filosofie van focus en concentratie – afgeleid van yoga en Zen -zijn opgenomen.
lees verder...