Liefderelatie

Breng je emoties in balans

Breng je emoties in balans Als je vaak boos bent, veel moet huilen, over alles klaagt en je depri voelt, dan zijn je emoties uit balans. Je wordt door je emoties beheerst, waardoor rationeel nadenken en de juiste beslissingen nemen niet meer mogelijk zijn.
lees verder...

 

Anorexia Athletica

Anorexia Athletica

Je hebt vast wel eens van anorexia nervosa of boulimia nervosa gehoord en misschien ken je zelfs wel iemand die aan deze eetstoornissen lijdt. Maar heb je wel eens gehoord van anorexia athletica? Dit is namelijk ook een zeer gevaarlijke eetstoornis! lees verder...

After vakantie dip

Je had je vakantie tot aan het laatste flesje water gepland. Maanden keek je naar deze trip uit. Je koffer stond een week voor vertrek al klaar. En voor je het weet ben je weer thuis! Getver, weer aan het werk. Help, ik heb een after vakantie dip!  lees verder...
Ontstressen op vakantie

Ontstressen op vakantie

Je werkt je het hele jaar kapot, maar nu is dan echt de tijd van ontspanning aangebroken. Heeeeeerlijk, je gaat op vakantie! Eenmaal op bestemming blijkt het vaak echter lastig te zijn om goed te ontspannen. Lees deze acht tips voor een super relaxte vakantie. lees verder...

Leer te genieten!

Eén op de vijf Nederlandse vrouwen heeft een depressie, 20 procent van de Hollandse bevolking heeft een angststoornis en 30.000 mensen worden per jaar arbeidsongeschikt door stress. Daarom is het tijd om te gaan genieten.
lees verder...

Leer te genieten!

Gaat jaloezie bij jou te ver?

Jaloers zijn we allemaal wel eens. Is het niet omdat je collega meer verdient dan jij, dan is het wel omdat je vriend naar een andere chica zit te gluren of dat jouw nieuwe topje veel leuker bij je zus staat dan bij jou. lees verder...
NLP in de relatie

NLP in de relatie

Geeft jouw liefje je bloemen maar krijgt hij de woorden 'ik hou van jou' niet over zijn lippen? Ligt het feit dat hij je nooit complimentjes geeft of in het openbaar niet hand en hand met je wil lopen als een schaduw over jouw relatie? Probeer NLP!
lees verder...

Ben jij een assepoester?

Ben jij een assepoester?

Wanneer jij een stofdoek ziet liggen begin je meteen met stoffen, je maakt altijd in een bepaalde volgorde schoon, je poetst onnodig dingen en blijft maar je handen wassen, dan heb jij zeer waarschijnlijk smetvrees!
lees verder...

Ben jij een controlfreak?

Ben jij een controlfreak?

Als controlfreak voel je jezelf pas goed als jij de touwtjes in handen hebt. Het woord 'delegeren' komt in jouw vocabulaire niet voor en je wilt dan ook alles zelf doen. Het kost flink wat tijd en energie maar dit neem je voor lief.
lees verder...

Stress en overgewicht

Stress en overgewicht

Obesitas, of overgewicht, komt tegenwoordig zo vaak voor, dat zelfs jongeren steeds meer te maken krijgen met deze ziekte. De hoofdoorzaak van overgewicht is uiteraard teveel en slecht eten, maar ook dit heeft een oorzaak.
lees verder...

Mannnen
Overwin je onzekerheid – deel 2
Overwin je onzekerheid – deel 2

Onzekerheid is voor veel mensen een belemmerende factor in hun leven. De een heeft er meer last van dan de ander. Maar je staat er niet alleen voor en er is wat aan te doen.
lees verder...

Seks en werk

Seks en werk

Nee, dit gaat niet over seks op het werk, prostituees of vreemdgaan op het werk, maar over de invloed van jouw werk op seks. De stress die jouw werk met zich meebrengt kan namelijk leiden tot geen zin in seks.
lees verder...

Heb jij nog wel ergens zin in?

Heb jij nog wel ergens zin in?

Nergens zin in hebben. Geen plezier meer beleven aan de dingen die je altijd leuk vond. 's Morgens vroeg wakker worden en als een berg tegen de nieuwe dag opzien. Misschien ben je wel depressief.
lees verder...