Liefderelatie

Nieuwe game: Zulu's Zoo

Nieuwe game: Zulu's Zoo Help Zulu's Zoo een miljoen dollar te winnen door er voor te zorgen dat de dierentuin er tiptop in orde uitziet en maak indruk op de jury! Klim op van beginner naar de functie van professionele dierentrainer in deze uitdagende hidden object game!
lees verder...

 

Satisfashion

Satisfashion

Als jong meisje had Grace al een gevoel voor mode. Ze kleedde haar poppen leuk aan en ontwierp haar eigen kleding. Ze groeide op met vrienden om zich heen die haar allemaal om fashiontips vroegen. lees verder...

Diner Dash (ook voor MAC)

Met deze actie-puzzel game help je Flo een restaurantimperium op te bouwen en 'fun' is de specialiteit van de dag! Werk jezelf op van een wegrestaurant met twee tafeltjes tot de top van de restaurantbusiness en verdien je droomrestaurant.  lees verder...
Stand O'Food

Stand O'Food

Voed een massa hongerige klanten voordat ze gepikeerd de aftocht blazen! Flans zo snel mogelijk burgers en andere bestellingen in elkaar. Maar het draait niet alleen om snelheid. Je moet ook goed vooruit plannen. lees verder...

Fashion Solitaire

Fashion Solitaire is een zeldzame combinatie van een klassiek kaartspel met de hotste fashion van nu. Gebruik je stijlgevoel om kleding met modellen te combineren, trendy outfits samen te stellen en verzamelingen in acht geweldige looks te creëren.
lees verder...

Fashion Solitaire

7 Wonders: Treasures of Seven

In deze nieuwste Match 3 game van 7 Wonders moet je negen van de meest intrigerende bouwwerken uit de geschiedenis bouwen! lees verder...
Cathy's Caribbean Club (ook voor MAC)

Cathy's Caribbean Club (ook voor MAC)

Geniet van de Cariben terwijl je van een klein bedrijfje een groot succes maakt in Cathy's Caribbean Club! Maak heerlijke smoothies op verschillende plekken, zoals een tropisch strand of een fancy hotel.
lees verder...

Carrie the Caregiver

Carrie the Caregiver

In deze time management game is het een beetje een gekkenhuis in de kinderopvang maar Carrie, een net afgestudeerde kinderleidster, heeft een strategie om baby's blij en gezond te houden totdat ze naar huis gaan met hun ouders.
lees verder...

Hell's Kitchen

Hell's Kitchen

Voeg je bij de wereldberoemde chef Gordon Ramsey in Hell's Kitchen waar hij aspirant-chefs de rigoureuze culinaire bootcamp laat betreden. Heb jij het talent om een vijfsterren chef te zijn in de hotste keuken van de stad?
lees verder...

3D Magic Mahjongg

3D Magic Mahjongg

Doorgewinterde Mahjong spelers en beginners zullen dit prachtige full-screen scherm, fantastische 3D graphics en ambient achtergrondmuziek van 3D Magic Mahjongg geweldig vinden.
lees verder...

Mannnen
Escape From Paradise
Escape From Paradise

Een luxe cruiseschip strand op een onbewoond eiland in de Stille Oceaan. Begeleid de overlevenden, zet een kamp op en bouw een reddingsobject om je vrienden van het eiland af te krijgen.
lees verder...

Big City Adventure - San Francisco

Big City Adventure - San Francisco

Doe in deze zoek en vind game mee aan de Big City Adventure jacht naar de schat en zoek naar duizenden slim verstopte items. Reis naar alle beroemde en minder beroemde plekken van de kosmopolitische stad San Francisco.
lees verder...

Ice Cream Tycoon

Ice Cream Tycoon

Bezit en run je eigen ijsjes business in deze strategiegame en probeer er miljonair mee te worden; een echte tycoon! Begin met alleen een karretje, een bel en de keuze in welke buurt je wilt verkopen.
lees verder...